Fotoutrinki

September 2020

Palčki


Vsak začetek je težak, a vendarle smo mali korenjaki pogumno prvič zakorakali skozi vrtčevska vrata. Malo smo jokali, ko sta nas mamica in oči oddala, a vendar se v vrtcu toliko stvari počne, da za solzice sploh ni bilo časa. Zelo nam je všeč, ko smo zunaj- vozimo se z avtobusom, tečemo

...

September 2020

Žabice

Barvita, igriva jesen v skupini Žabice. 

September 2020

Mehurčki


V mesecu oktobru se nam je pridružilo še kar nekaj otrok, s katerimi smo se že kar dobro spoznali. V tednu otroka smo skupaj pripravili zdrav napitek, si ogledali in začutili nekaj jesenskih plodov ter opazovali vožnjo starejših otrok s kočijo, za katero smo bili mi še premajhni. Jesensko

...

September 2020

Mucki

September 2020

Medvedki

 

Ko pri medvedkih zadiši po jeseni ... 


September 2020

Petelinčki


Teden otroka 


September 2020

Metulji

September 2020

Žogice

V začetku oktobra smo se Žogice odpravile na kmetijo za tri dni. Tam smo spoznali Mileno in Janeza, ki sta nam prikazala pravo življenje na kmetiji.
Vozili smo se s traktorjem, pekli kruh v krušni peči, grabili travo, krmili živali, molzli krave...
Pri tem smo neskončno uživali.

Jesenske dni

...

September 2020

Navihančki

NAVIHANČKI SEPTEMBER 2020

S prvim septembrom smo postali največji, najstarejši in sploh naj otroci v vrtcu Mengeš. Dneve preživljamo v največji igralnici v enoti Gobica- igralnica ima tudi galerijo! In res veliko se nam tudi dogaja. V prvi mesec šol. leta smo zakorakali v polnem zamahu.

...

September 2020

Čebelice

Čebelice smo v mesecu oktobru pridno prebirale knjige za Pravljičnega palčka in pa kar tako. Najlepše trenutke pa smo preživljali na prostem.