Fotoutrinki

April 2021

Čebelice

Čebelice in Velikonočni zajček

 

Čebelice je obiskal velikonočni zajček. Tako lep in čudovitje bil. Pobarvali smo jajčka in ga povabili med nas.

Povedal nam je, da ima za nas presenečenje. V sredo smoprečesali pol Mengša, da smo našli » Zajčkovo presenečenje«. Še dobro, da namje

...

Februar 2021

Palčki

Pustno rajanje


April 2021

Mehurčki

V mesecu maju smo bili zelo aktivni na vseh področjih: ustvarjali smo (risali, gnetli maso, ustvarili cvetoč travnik), prepevali, plesali, telovadili, se sprehodili v bližnjo okolico, praznovali rojstna dneva, imeli pravo gledališko predstavo in še kaj. Prijeten ogled fotografij:)

...

Maj 2021

Žabice

V mesecu maju so se otroci skupine Žabice prelevili v male raziskovalce. Tokrat so spoznavali in raziskovali travnik kot življenjsko okolje prelepih raznobarvnih cvetlic in malih živali.  Kljub muhastemu vremenu so malčki spoznavali različne živali. Pobliže so si ogledali polža, ki

...

Februar 2021

Mucki

Februar 2021

Medvedki

PO LUŽAH COP COP

September 2020

Petelinčki


Teden otroka 


Februar 2021

Metulji

September 2020

Žogice

Zadnji dan, pred ponovnim zaprtjem vrtca smo Žogice izkoristile sončen dan, za iskanje zajčkovega skritega zaklada. Najprej smo na travniku z zaprtimi očmi poslušali pravljico, nato smo se odpravili iskat zaklad. Veselje ob odkritju zaklada je bilo nepopisno. 

September 2020

Navihančki

NAVIHANČKI SEPTEMBER 2020

S prvim septembrom smo postali največji, najstarejši in sploh naj otroci v vrtcu Mengeš. Dneve preživljamo v največji igralnici v enoti Gobica- igralnica ima tudi galerijo! In res veliko se nam tudi dogaja. V prvi mesec šol. leta smo zakorakali v polnem zamahu.

...

Februar 2021

Polžki

Februar 2021

Zvezdice

Pustno rajanje

Februar 2021

Pikapolonice

MAJSKE AKTIVNOSTI NA PROSTEM