Fotoutrinki

April 2021

Čebelice

Čebelice in Velikonočni zajček

 

Čebelice je obiskal velikonočni zajček. Tako lep in čudovitje bil. Pobarvali smo jajčka in ga povabili med nas.

Povedal nam je, da ima za nas presenečenje. V sredo smoprečesali pol Mengša, da smo našli » Zajčkovo presenečenje«. Še dobro, da namje

...

Februar 2021

Palčki

Pustno rajanje


April 2021

Mehurčki

Zajčkovi dnevi


Kljub kratkemu tednu smo pred zaprtjem vrtca izvedli nekaj dejavnosti na temo prihajajočih praznikov. Spoznali smo zgodbo o Velikonočnem presenečenju, pobarvali jajčka in iskali skriti zaklad v drevoredu. Otroci so bili ves čas aktivno vključeni in zelo radovedni.

...

Marec 2021

Žabice

Zajčkovi dnevi so bili kratki, a zato toliko bolj sladki. Obiskal nas je zajček Pablo ter nas presenetil s čokoladnimi jajčki, ki so ji otroci morali najprej poiskati. Po uspešno odkritem čokoladnem zakladu so se malčki preizkusili tudi v izdelovanju pisanic. Nastale so prave barvite

...

Februar 2021

Mucki

Februar 2021

Medvedki

 

Pustno rajanje


September 2020

Petelinčki


Teden otroka 


Februar 2021

Metulji

September 2020

Žogice

Zadnji dan, pred ponovnim zaprtjem vrtca smo Žogice izkoristile sončen dan, za iskanje zajčkovega skritega zaklada. Najprej smo na travniku z zaprtimi očmi poslušali pravljico, nato smo se odpravili iskat zaklad. Veselje ob odkritju zaklada je bilo nepopisno. 

September 2020

Navihančki

NAVIHANČKI SEPTEMBER 2020

S prvim septembrom smo postali največji, najstarejši in sploh naj otroci v vrtcu Mengeš. Dneve preživljamo v največji igralnici v enoti Gobica- igralnica ima tudi galerijo! In res veliko se nam tudi dogaja. V prvi mesec šol. leta smo zakorakali v polnem zamahu.

...

Februar 2021

Polžki

Februar 2021

Zvezdice

Pustno rajanje

Februar 2021

Pikapolonice

VRTNA OPRAVILA